Blog

Zakręcone Urodzinowe – II etap

Od razu na wstępie:
Jak zagłosować? Wejdź na formularz Google i oddaj swój głos: formularz głosowania

?????

To już dziś, dalszy etap konkursu Zakręcone Urodzinowe!
Nawet nie wiecie, jak miło było dostać każdą wiadomość od Was, każdą laurkę, każdy wierszyk, a nawet piosenkę!

Obrady naszej zakręconej ekipy trwały i nie były wcale takie proste jakby to mogło się z początku wydawać.
Szczególnie, że wszystkim udzieliło się zakręcone rymowanie i przyznam, że wychodzi Wam to genialnie!

Oj, jak widać, rymowanie na spontanie jest zaraźliwe niesłychanie 🙂

Tak jak obiecałam – każdy uczestnik wygrywa, żaden nie przegrywa,
ale 3 osoby będą miały szanse na nagrody główne w postaci Zakręconych Voucherów 🙂 

Do 2 etapu postanowiliśmy wybrać prace:

Moniki K – która wykonała ręcznie całą laurkę i wysłała ją pocztą tradycyjną, co było niezwykle urocze 🙂
Szymona G – Życzenie nam Pana Makłowicza wzdychającego do naszych ciast i tortów chwyciło serce szefowej! Chyba nie muszę tłumaczyć czemu 😉

Wery K – Praca była tak duża, że same życzenia musiałam przepisać, aby móc zmieścić je w całości na 1 stronie! Dlatego Życzenia nr 3 są podzielone na 2 zdjęcia, gdzie osobno jest wypisana treść życzeń z laurki, ale cała Zakręcona ujęta w takim pięknym rymie nie mogła przejść bokiem 🙂

???

2 etap konkursu przewiduje głosowanie ‚publiczności’, czyli Was, naszych obserwatorów.
Spośród 3 głównych prac konkursowych to Wy wybierzecie, która praca o jakiej wartości voucher na nasze wypieki zdobędzie.

Głosowanie rozpoczynamy 27.05 od godziny 16:00 i zakończymy 29.05 o godzinie 23:59.

Głosować można w komentarzach u nas na Facebooku, na Instagramie, oraz w formularzu Google podanym na górze strony.

01.06 oficjalnie ogłosimy wyniki konkursu na naszych mediach społecznościowych 🙂

Zakręceni przyjaciele – powodzenia!

POST A COMMENT

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Oczekiwanie na napieczenie Zostaw proszę swój adres e-mail. Poinformujemy Cię, kiedy wypiek pojawi się na stanie.