Skoro krakowski Kazimierz słynie z zapiekanek to czemu my celiacy mielibyśmy sobie ich odmawiać?
Oto są – prawdziwe zapiekanki na bagietce!
Drożdżowe pieczywo wegańskie przygotowujemy na bazie mąki owsianej i ryżowej????
Sos pomidorowy powstaje z całych pomidorów wolnowarzonych z bazylią i włoskimi ziołami ????
Smarujemy sosem nasze bagietki, dodajemy duszone na oliwie pieczarki z cebulą, posypujemy serem wegańskim i zapiekamy ????
Tak powstaje legalny Fast Food, który u nas wychodzi bardziej w wersji Slow Food, ale każdy kto naszą zapiekankę jadł stwierdzał, że jest pyszna i smakuje jak ta jedzona przed dietą – nie ukrywam, jest to dla mnie największy komplement usłyszeć, że udało mi się osiągnąć taki efekt ☺️ Bez glutenu, bez nabiału, bez jajek, bez cukru, z czystym składem, a z miłością i ze smakiem ❤️
Nasyci, doda energii, ale co najważniejsze – nie pozostawi po sobie bólu i ciężkości brzucha ????
SKŁAD:
Owies, ryż, mąka ziemniaczana, babka jajowata, drożdże, sól, sos pomidorowy, pieczarki, cebula, ser wegański Violife, mieszanka ziół włoskich
ZAPRASZAMY DO KONTAKTU
Jeśli chcesz nawiązać współpracę lub zadać pytanie – napisz do nas lub zadzwoń.
DANE KONTAKTOWE
Tel: 603-127-323
Email: info@zakreconakawiarenka.pl