Szarlotka to taka słodka klasyka, której nie może zabraknąć w przepełnionym słodkościami miejscu, dlatego nie brakuje jej również w Zakręconej
Nasza szarlotka jest nie tylko bez glutenu, ale również bez nabiału, jajek i cukru (odpowiednia na dietę wegańską)
Na mące gryczanej i ryżowej, słodzona ksylitolem, dopełniona kremowym masłem kakaowym i przepełniona po brzegi szarą renetą z rozgrzewającym cynamonem
Idealna nie tylko na deser, ale również na śniadanie – podana na ciepło to istny raj dla podniebienia, który wywołuje dziecięce wspomnienia
Do tego aromatyczna kawa albo kakałko na mleczku kokosowym i można ze szczęśliwym brzuchem rozpocząć zakręcony dzień
Szarlotka to taka słodka dama wśród ciast – elegancja, szyk i klasa w każdym, nawet dietetycznym wydaniu. O niej nie trzeba dużo mówić. W niej trzeba się tylko rozsmakować