Ciasta pieczemy w pojedynczych porcjach , zawekowane w słoiczkach 210ml.
Gramatura ciasta – ok 85g
Cena słoiczka – 22zł/szt
Ciasta pieczemy i wekujemy, dzięki czemu przechowywane w lodówce, zachowują świeżość do 4 tygodni.
Wystarczy wyciągnąć słoiczek z lodówki i w dowolnej chwili zajadać się ze smakiem 🙂
Składanie zamówienia
Nasze wypieki wysyłamy na terenie CAŁEJ POLSKI firmą INPOST – możliwa dostawa kurierska do drzwi lub do dowolnego paczkomatu.
98% przesyłek dociera na drugi dzień roboczy.
Zamówienia wysyłamy poniedziałek-czwartek w ciągu 24h, po zaksięgowaniu płatności.
Szczegóły prześlemy w mailu zwrotnym 🙂
Koszt wysyłki – 20zł (powyżej 299zł przesyłka GRATIS)
Jeśli przez przypadek jakiegoś wypieku nie będziemy mieli na stanie, skontaktujemy się z Tobą w celu ustalenia innego terminu wysyłki lub zamiany smakołyków .
Pamiętaj, wszystko nadajemy na czas i robimy co w naszej mocy, aby wypieki dotarły świeże i pełne zdrowia.
Niestety nie jesteśmy w stanie wziąć odpowiedzialności, jeśli nie z naszej winy kurier nie dotrze na czas 🙁
W razie czego nie złość się na nas tylko daj na spokojnie znać.
Co wchodzi w cenę produktu?
Zastanawiasz się co wpływa na takie ceny wypieków?
Już tłumaczę…

Najważniejsi dla nas jesteście Wy i Wasze brzuszki. To właśnie dla Was wybieramy jak najlepszej jakości surowce, z certyfikatem Bez Glutenu, od sprawdzonych dostawców z różnych zakątków świata. Jakość, czysty i naturalny skład to dla nas zawsze podstawa.
Jesteśmy małą, rodzinną manufakturą. Każdy wypiek to moje rękodzieło i stworzona przeze mnie osobiście autorska receptura. Nieprzerwanie od 2014 r. jako pierwsza w Polsce tworzę dla Was wypieki BEZ, BEZ, BEZ opracowując nowe technologie, abyście jako celiacy, cukrzycy i alergicy mogli cieszyć się klasycznymi i nowoczesnymi wypiekami w zdrowym wydaniu.
Swój kunszt cukierniczo wypiekowy szkoliłam u cenionych mistrzów cukiernictwa z całego świata (m.in. u Bożeny Sikoń, Leonardo Di Carlo, Niny Tarasowa, Michała Doroszkiewicza, Amadeo Piovesana, Thierry Ayel’a).
Uśmiech i miłość są za darmo. Wtłaczam je do każdego wypieku od serca, abyście ten uśmiech dwoili i troili radośnie dalej 🙂 Kiedy Kraków jeszcze śpi, ja już kręcę dla Was bułki. A kiedy Krakow już śpi, ja tworzę i opracowuję dla Was nowe receptury.
Każde ciacho to także koszty utrzymania lokalu, podatki, obowiązkowe składki, media, prąd, woda, pracownicy. To również wchodzi w cenę produktu, abyśmy mogli utrzymać Kawiarenkę i wciąż dla Was piec, tworzyć i kręcić się radośnie na krakowskim Kazimierzu.
Chcesz złożyć zamówienie indywidualne?
Jeśli nie ma w ofercie Twojego wypieku idealnego – napisz do nas!
Stworzymy go pod Twoją indywidualną dietę i preferencje smakowe 🙂