Zakręcone ciasta

Ciasta pieczemy w pojedynczych porcjach , zawekowane w słoiczkach 210ml.
Gramatura ciasta – ok 85g

Cena słoiczka – 22zł/szt

Ciasta pieczemy i wekujemy, dzięki czemu przechowywane w lodówce, zachowują świeżość do 4 tygodni.
Wystarczy wyciągnąć słoiczek z lodówki i w dowolnej chwili zajadać się ze smakiem 🙂

Składanie zamówienia

Zamówienie wysyłkowe

Nasze wypieki wysyłamy na terenie CAŁEJ POLSKI firmą INPOST – możliwa dostawa kurierska do drzwi lub do dowolnego paczkomatu.
98% przesyłek dociera na drugi dzień roboczy.

Zamówienia wysyłamy poniedziałek-czwartek w ciągu 24h, po zaksięgowaniu płatności.
Szczegóły prześlemy w mailu zwrotnym 🙂

Koszt wysyłki – 20zł (powyżej 299zł przesyłka GRATIS)

Jeśli przez przypadek jakiegoś wypieku nie będziemy mieli na stanie, skontaktujemy się z Tobą w celu ustalenia innego terminu wysyłki lub zamiany smakołyków .

Pamiętaj, wszystko nadajemy na czas i robimy co w naszej mocy, aby wypieki dotarły świeże i pełne zdrowia.
Niestety nie jesteśmy w stanie wziąć odpowiedzialności, jeśli nie z naszej winy kurier nie dotrze na czas 🙁
W razie czego nie złość się na nas tylko daj na spokojnie znać.

Podaj ulicę, numer, kod pocztowy, miasto lub numer/adres paczkomatu

Co wchodzi w cenę produktu?

Zastanawiasz się co wpływa na takie ceny wypieków?
Już tłumaczę…

Jakość, smak, zdrowie

Najważniejsi dla nas jesteście Wy i Wasze brzuszki. To właśnie dla Was wybieramy jak najlepszej jakości surowce, z certyfikatem Bez Glutenu, od sprawdzonych dostawców z różnych zakątków świata. Jakość, czysty i naturalny skład to dla nas zawsze podstawa.

Ręczna praca, autorskie receptury

Jesteśmy małą, rodzinną manufakturą. Każdy wypiek to moje rękodzieło i stworzona przeze mnie osobiście autorska receptura. Nieprzerwanie od 2014 r. jako pierwsza w Polsce tworzę dla Was wypieki BEZ, BEZ, BEZ opracowując nowe technologie, abyście jako celiacy, cukrzycy i alergicy mogli cieszyć się klasycznymi i nowoczesnymi wypiekami w zdrowym wydaniu.

Wiedza, doświadczenie

Swój kunszt cukierniczo wypiekowy szkoliłam u cenionych mistrzów cukiernictwa z całego świata (m.in. u Bożeny Sikoń, Leonardo Di Carlo, Niny Tarasowa, Michała Doroszkiewicza, Amadeo Piovesana, Thierry Ayel’a).

Ważne informacje

Uśmiech i miłość są za darmo. Wtłaczam je do każdego wypieku od serca, abyście ten uśmiech dwoili i troili radośnie dalej 🙂 Kiedy Kraków jeszcze śpi, ja już kręcę dla Was bułki. A kiedy Krakow już śpi, ja tworzę i opracowuję dla Was nowe receptury.

Zakręcone papierki i cyferki

Każde ciacho to także koszty utrzymania lokalu, podatki, obowiązkowe składki, media, prąd, woda, pracownicy. To również wchodzi w cenę produktu, abyśmy mogli utrzymać Kawiarenkę i wciąż dla Was piec, tworzyć i kręcić się radośnie na krakowskim Kazimierzu.

Chcesz złożyć zamówienie indywidualne?

Jeśli nie ma w ofercie Twojego wypieku idealnego – napisz do nas!

Stworzymy go pod Twoją indywidualną dietę i preferencje smakowe 🙂

Oczekiwanie na napieczenie Zostaw proszę swój adres e-mail. Poinformujemy Cię, kiedy wypiek pojawi się na stanie.