Babka migdałowo cytrynowa

Ucierana, wilgotna babka na bazie migdałów, z przyjemną dozą kwaśnej cytryny, posypana pudrem z erytrolu lub polana lukrem kokosowym.
Orzeźwiająca, dla fanów średniej słodkości.

Babkę pieczemy w tradycyjnych okrągłych formach.
Babkę o tradycyjnym kształcie z dziurką, możemy zrobić tylko w formie o śr. 21cm i 27cm


SKŁAD:

Jaja, masło, migdały, erytrol, cytryna

WARTOŚCI ODŻYWCZE / 100g:

B: 12
T: 37
W: 2,7
Kcal: 392

ZAPRASZAMY DO KONTAKTU

Jeśli chcesz nawiązać współpracę lub zadać pytanie – napisz do nas lub zadzwoń.

DANE KONTAKTOWE

Tel: 603-127-323
Email: info@zakreconakawiarenka.pl

FORMULARZ KONTAKTOWY
[ninja_form id=”2″]
Oczekiwanie na napieczenie Zostaw proszę swój adres e-mail. Poinformujemy Cię, kiedy wypiek pojawi się na stanie.